Billiga dekorativa idéer för eldplatsfasader eller mantels – det svåraste utrymmet i hemmet att dekorera

Heminredningstips för eldstäder och mantlar dikteras av design och faller i en kategori, eter som de är traditionella eller samtida. När din dekorationsstil är modern, men eldstaden klassificeras som traditionell, så måste den integreras i samma designschema. Generellt sett skämmer de flesta bort från att renovera en eldstad och tror att värdet ligger i det faktum att man existerar, snarare än vad fasaden ser ut. I mina designresor har jag förvandlat daterat, vanligt eller helt klart, omger, och jag har funnit att eventuell eldstaden förbättrar värdet till hemmet.

http://fasadrenoverarnastockholm.se

e tre bästa öppna spisarna jag vill dela med förväntan att du kommer att identifiera med en eller alla tre. Eldstaden nummer ett är en 1960-svart, och terrakotta faux sten, svart murbruk, upphöjda härden, med en grovskuren träbalk som manteln. Den nya inredningen för rummet gör över var en mjukt modern design, men den tidiga amerikanska gränsmotivet på eldstaden var definitivt inte fungerande. Den upphöjda hjärtat utsträckte sig till vardagsrummet genom två fötter som begränsar värdefullt golvyta och avbryter rummets naturliga trafikmönster.

Denna speciella re-design krävde rivning av stenen, grovt klippt trämantel och upphöjt eldstäder avlägsnades. Väggen reparerades och prepped för en 20 “x20” blå pärla granit kakel uppsättning på ett 45 graders vinkel mönster, med rostfria 2 “x2” detalj kakel. En flytande eldslåda skapades genom att hälet avlägsnades för ett nytt, modernt tillvägagångssätt, och möjliggjorde två meter extra golvyta. Den klumpiga gamla eldstaden gick från en show till ett nytt showstopp, och har nu blivit en sammanhållen kontaktpunkt för den mjuka moderna designen.

Öppen spis nummer två, var en två våningar röd tegelsten, med en låg stigande herda samtida som konverterade till en traditionell stil för den nya övergångsrummet. Jag konstruerade en separat surround, med mantel enhet som var skräddarsydd för att passa över den befintliga spisväggen, och lämnar tegelhärdan utsatt. Designen var en enkel ögonbrynbåge, traditionell cove-formning, rena linjedetaljer och målad i elefantkvist vit. De flesta byggkoderna kommer att variera över hela landet, så var vänlig medveten om att ett ått till tolv tum av ett brandfarligt material som tegelsten, sten eller kakel fast runt eldslåsen är ett kodkrav.

Samma utseende kan uppnås om endast en mantelapplikation används istället för en full surround genom att bygga en trälåda och fästa flera staplade lister för en dekorativ accent. Manteln ska vara bredare än fasciaen, omsluta den runt på varje sida som återvänder till väggen. Detta kan kräva att metallstöd eller bultar borras i de hårda ytorna. Rätt tillbehör är nyckeln till varje mantelpresentation, och förresten använder jag aldrig speglar eftersom de bara återspeglar oönskade bilder som takfläkten. En stor konstglasplatta på en easel, långa arkitektoniska ljushållare, glasfritt inramat konstverk kommer att eliminera några otrevliga reflektioner eller elva Chrystal ljusstakar för att lista några förslag.

Öppen spis nummer tre, 70-talet daterad mörkbrun, taupe och svart tegel klar till höjden av ett åtta fot tak med en stativ, eller ibland hänvisad som en bump-out profil och accenterad av en ek krona mantel. Eldstaden flankeras på etersidan av en uppsättning byggda i mörka ekböcker, utan korrekt belysning gjorde hela området mörkt, fängelsehålan och förbjuda.

Den första uppgiften startade genom att torka den övre halvan från manteln till taket genom att fästa stripar direkt på tegelstenen vilket möjliggör installation av torrväggen. En bra teknik för att dra fokus mot eldstaden, inte väggen, med tillägg av kronformning i taket och en uppdaterad färgfärg på väggen.

Den daterade tegelstenen var nästa utmaning, om man kunde föreställa sig hur tegel ser sig brännas i en eld. En av mina många talanger är fauxfinishing, och jag började måla den mörkaste tegelstenen för att efterlikna ljusare färg. En målad eldstad från ett återförsäljningsperspektiv kommer att devalvera ett hem, med tanke på denna faktor är det bara en procentandel av tegelmålningen som avslöjar en total uppdaterad ljusare tegel omgivning, och därför lurar ögat.

Målning av ekmanteln vit skiljer sig, och definierar den från bokfallen. De mörka bokfallen framhävs av tilläggsburken och de gamla trähyllorna byts ut med glasskålar vilket gör att ljuset kan filtrera genom hela armaturen. Tre väldigt olika mönster med unik omvandling gör över, enkla eller så komplexa som du önskar, så gör det själv och gör upp värmen.

Inredning är ett personligt uttryck för ditt inre själv. Alla förtjänar att leva eller arbeta i en miljö som är bekväm och uppskattar dem. Du kan definitivt göra det själv men du vill vara säker på att du inte gör några dyra misstag. Jag uppmanar dig att upptäcka an

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *