Kök Remodel “Must-Haves” för underhållaren

Många av köksredskapen som vi fullbordar är för familjer som älskar att underhålla. Oavsett om du älskar värdpartier eller semestrar, här är några rekommendationer från Normandie Designer Leslie Molloy, CKD, om funktioner som får dig och dina gäster att känna sig riktigt hemma.
“Ett www.köksrenoveringistockholm.se/ byggt för underhållande handlar om funktion och bekvämlighet,” sa Leslie. “Från små nyanser som bänkhöjd till dedikerade utrymmen och apparater finns det så många alternativ som kan hålla dig organiserad och effektiv.”

I ingen särskild ordning finns här sju kökslösningar som passar för underhållaren:
Dryckkylskåp – Ett dryckeskylskåp i kombination med ett vanligt kylskåp ger dig möjlighet att lagra drycker för gästerna.

“Oftast tycker gästerna inte om att gå in i någons kylskåp. Dryck kylskåp är dock mer inbjudande, så att gästerna kan känna sig mer bekvämt och tar en drink “, noterade Leslie.
Dubbeltugn eller Varmlucka – Dubbla ugnar låter dig laga mer än en maträtt samtidigt. Detta är en väldigt användbar funktion för stora partier, eller semestrar som Thanksgiving där det finns flera kurser och sidor. Uppvärmningslådor är dock ett annat alternativ som kan fungera lika bra, så att du kan hålla maten varm medan andra rätter lagar mat i ugnen.

Wet Bar – Ett barområde med stångvaror, barware och en ismaskin kan göra förberedelser för gäster mer bekvämt. Placeringen av detta område måste emellertid vara avlägsen, bort från var köket är mycket vanligt.

Island – Om ditt kök passar en ö som är bänkskivans höjd, fungerar det väldigt bra att ställa in matbuffé och kan tillåta mer än en kock i Köksrenovering Stockholm. Det finns också många funktioner som kan införlivas inuti ön för att vara till nytta underhållande, inklusive sittplatser, en prep disk eller mikrovågsugn.
Open Concept Floor Plan – Med ditt köksrenovering stockholm pris öppet till ett intilliggande rum kan gästerna i matsalen eller vardagsrummet fortfarande interagera med någon som är i köket matlagning eller städning.
Mångsidiga områden – Ibland är en lösning enkel att skapa ett område som kan tjäna mer än ett syfte. Ett exempel som fungerar särskilt bra är ett skrivbordsområde.

“Om du vill hålla ett skrivbord i ditt köksutrymme kan det också användas som en kruka för att skapa efterrätter eller drycker när du underhåller,” sa Leslie. “Det här området är vanligtvis avlägsnat från kökets trekant, så det fungerar väldigt bra.”

Inbyggd kaffebryggare – För den lyxiga köksfinnaren är en anpassad kaffeupplevelse ganska extravagans. Tänk på en kaffe- eller espressomaskin inbyggd i ett väggskåp för dig och dina gäster att njuta av.
För mer vackra köksidéer, kolla in vårt fotogalleri. Eller inrätta ett samråd med Leslie för att börja diskutera ditt köksmodell. Du kan också följa Normandie Remodeling på Facebook, Twitter och Instagram för mer designidéer och inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *